Over Ons

Otodoc.eu brengt autobezitter helderheid in auto-onderhoud en reparatie.

Wat altijd een ‘black box’ is geweest voor autobezitters maakt de nieuwe onafhankelijke website Otodoc.eu inzichtelijk. Autobezitters kunnen kosteloos bekijken welke onderhoudsbeurten en slijtagereparaties zij kunnen verwachten in de komende jaren. Ook geeft de site antwoord op vragen zoals: ‘Wat is een eerlijke prijs voor de onderhoudsbeurt of reparatie?’ en ‘Bij welke garage in de omgeving kun je hiervoor het best terecht?’

Onderhoudsvoorspeller
Op Otodoc.eu kan iedere autobezitter de door Otodoc.eu ontwikkelde Onderhoudsvoorspeller raadplegen. Deze voorspeller laat de autobezitter de te verwachten onderhoudsbeurten en slijtagereparaties zien voor een specifieke auto in de aankomende jaren. De voorspelling wordt gemaakt op basis van de voorschriften van autofabrikanten. Garages werken al jaren met deze voorschriften en het is nu voor het eerst dat deze betrouwbare en unieke informatie vrijkomt voor Nederlandse autobezitters.

Veel autobezitters worstelen met auto-onderhoud. Ze worden verrast door onverwachte onderhoud- en reparatiemomenten en vervolgens ook door de bijbehorende kosten. Met deze onafhankelijke service geven we autobezitters een uniek inzicht in te verwachten auto-onderhoud. Maar we bieden ze ook direct inzicht in wat de te verwachten kosten zijn. Otodoc.eu beschrijft daarnaast op een begrijpelijke manier wat de onderhoudsbeurt en/of reparatie inhoudt en waarom en wanneer deze moet worden uitgevoerd.

Eenvoudig offertes aanvragen
Is er een onderhoudsbeurt of reparatie aanstaande, dan kan de autobezitter op de site kosteloos en vrijblijvend bij de garages in zijn omgeving een offerte aanvragen. Na ontvangst van deze offertes helpt Otodoc.eu de autobezitter om deze offertes op een goede manier te beoordelen.

Brug slaan tussen autobezitters en garages
Door alle onduidelijkheden in het proces van auto-onderhoud verloopt het contact tussen garages en autobezitters onnodig stroef. Met Otodoc.eu willen wij de brug slaan. Wij willen autobezitters en garages op een goede manier bij elkaar brengen. Autobezitters worden geholpen om inzicht te krijgen in het onderhoud van hun auto. Zij krijgen de informatie die nodig is om de beste keuze te maken voor een garage. Autobedrijven krijgen de kans om nieuwe klanten aan te trekken en deze klanten aan zich te binden.

 


Copyright , all rights reserved. otodoc.eu | 2019