Home Autobedrijf Software Contact

AUTOBEDRIJVEN

OTODOC.EU

Autobedrijven

Otodoc is de totale oplossing voor iedere garagist. Ons programma levert alle benodigde functies in één pakket. Als doel willen wij uw garage met alle uw zaken ondersteunen. Van het bereiken van meer klanten tot het besparen van kosten.

Wilt u meer klanten bereiken. Otodoc is een uniek programma waarbij klanten simpelweg online een reparatie kunnen aanvragen waarna ons programma deze aanvraag naar al de bij ons aangesloten garagisten in de buurt sturen. Het is aan u de keuze om een aanvraag te beantwoorden door een offerte te sturen. Daarnaast verkleint Otodoc de kloof tussen u en uw klanten. Otodoc agenda levert u een ingebouwde agenda waarbij klanten zelf afspraken bij u kunnenplannen op de door u beschikbaar gezette tijden. Daarnaast herinnert ons programma al uw klanten, waarbij er bijvoorbeeld één jaar na een APK afspraak u een melding wordt gestuurd dat u er aan herinnert om deze klant te bellen voor een nieuwe afspraak.

SOFTWARE

Otodoc levert u meer dan alleen beter contact met uw klanten. Otodoc geeft u ook meer grip over uw eigen boekhouden door een ingebouwd boekhoudpakket te leveren. Hierbij kunt u zelf uw boekhouden op een gebruiksvriendelijke manier bijhouden. Otodoc helpt u hierbij door ook een geavanceerde facturatie- en offertesysteem te implementeren. Aldus bespaart u veel geld door simpele administratieve en boekhoudkundige zaken voortaan zelf te kunnen regelen.

Niet alleen helpen we u met het besparen van boekhoudkosten. Otodoc ondersteunt u ook met uw inkopen. Ons programma vergelijkt ook de inkoopkosten van auto-onderdelen bij de diversen leveranciers waarmee u zaken doet. Hierbij hoeft u niet meer één voor één alle leveranciers lang te gaan om de prijs van een auto-onderdeel te vergelijken. Met Otodoc vergelijkt u al uw leveranciers met één klik en weet u gerust dat u het voor de beste prijs heeft gekocht. Verder beschikt Otodoc over het meest uitgebreide Technische Data en Originele Onderdelen zoek systeem in de markt. Met behulp van ons Technische Data en Originele Onderdelen zoek systeem heeft u toegang tot alle reparatie- en onderhoudsgegevens zoals arbeidstijden, aanhaalmomenten, storing codes, elektrische schema’s en nog veel meer. Wat normaal honderden euro’s kost is al inbegrepen in het pakket van Otodoc. Met Otodoc kunt u met behulp van het Originele onderdelen catalogus altijd het juiste onderdeel nummer vinden en bestellen.

Tot slot:Otodoc verkleint en verbetert het contact tussen u en uw klanten, bespaart uw administratieve en boekhoudkundige kosten en ondersteunt u met het prijsvergelijken van auto-onderdelen bij de leveranciers waarmee u zaken mee doet.